Trouwtrends 2017 | 7 trends voor een perfecte Turkse bruiloft

Het jaar vliegt weer voorbij, we hebben de belangrijkste trends van 2017 voor jou op een rijtje gezet zodat je deze straks kunt gebruiken voor jouw Turkse bruiloft! Deze mooie trends zullen jou een stap verder helpen in het organiseren van jouw perfecte Turkse bruiloft! Bekijk de 7 belangrijkste trends en de foto’s ter inspiratie hieronder.

  1. De belangrijkste kleuren voor dit jaar zijn wit, roze, goud, blauw en groen. Deze kleuren zijn goed te combineren en toe te passen op elke element op jouw Turkse bruiloft. Denk hierbij aan decoratie, kleding en zelfs het eten op jouw bruiloft! We hebben hieronder een aantal foto’s voor jou uitgezocht waarbij deze kleuren ter sprake komen. Deze kun je gebruiken ter inspiratie en voorbereiding voor jouw bruiloft.

2. Pantone kleuren: het gebruik van zeer felle kleuren is weer opkomend en trending. Bekijk hieronder een voorbeeld van Pantone kleurtinten om een idee te krijgen.

3. Garden inspiration: haal de natuur weer naar binnen, dit is een losstaand thema en past bij de ecologisch trend. Denk aan mooie groenslingers, bruidsboeketten met alleen groen er wordt enorm veel gebruik gemaakt van groene kleuren, planten en bloemen. Bekijk garden inspiration foto’s hieronder om een idee te krijgen van dit fenomeen. Deze trend kun je makkelijk toepassen in bruiloften die buiten gehouden worden in bijvoorbeeld kastelen en andere buitenlocaties in Nederland.

4. Metallic look: Alles in combinaties met goud en zilver, past goed bij formele bruiloften en daarnaast ook winter bruiloften. Deze trend is prima toe te passen in jouw perfecte Turkse bruiloft, bekijk de foto’s hieronder.

5. Movable walls: verrijdbare muren, oftewel achtergronden die je overal kunt verplaatsen. Denk aan een mooie bloemenmuur, een versierde boog, een fotohokje. En daarnaast bijvoorbeeld een muur die je gebruikt bij je ceremonie, die kun je weer meenemen naar een ander onderdeel van jouw bruiloft, bijvoorbeeld het diner! Bekijk hieronder leuke voorbeelden van backdrops (achtergronden) ter inspiratie.

6. Bohemian twist: deze trend is al een lange tijd populair maar gaat ook dit jaar nog door. Denk hierbij aan felle tropische, arabische, indianen, urban city accenten.

7. Bijzondere locaties: het kiezen van aparte locaties zoals tenten, stranden, kastelen, landgoeden, buitenfeesten, boten noem het maar op. Tegenwoordig is er veel keus als het gaat om bijzondere trouwlocaties. Voor een complete lijst van bijzonder trouwlocaties die geschikt zijn voor een Turkse bruiloft kun je het beste kijken onder het kopje “trouwlocaties”. Op deze pagina hebben we ze allemaal voor jou op een rijtje gezet zodat je niet meer los hoeft te zoeken naar aparte locaties. Daarnaast kun je ook via onze website direct contact opnemen met één van de leveranciers om jouw wensen te bespreken. Wij raden je aan om dit zo snel mogelijk te doen aangezien de meeste trouwlocaties voor dit seizoen al helemaal (of bijna) vol zitten. Bekijk hieronder foto’s van bijzondere trouwlocaties.

Dit zijn de belangrijkste trends voor 2017 en zullen volgend jaar waarschijnlijk voor een groot deel weer terugkomen. Bekijk ook onze andere artikelen in onze blog voor meer inspiratie, nieuws, trends en alle leveranciers voor jouw onvergetelijke Turkse bruiloft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *