Inspiratie voor Turkse trouwkaarten

De beleving van je Turkse bruiloft begint voor je gasten al bij het ontvangen van de trouwkaart. Zie het als een eerste indruk. Het is daarom belangrijk om trouwkaarten te selecteren die jullie gasten de juiste indruk geven van hoe jullie Turkse bruiloft eruit zal gaan zien. Wij hebben de leukste ideeën en handige tips voor jou op een rijtje gezet.

Thema & Kleuren
Je wilt je gasten een impressie geven van de sfeer van jullie Turkse bruiloft. Hoe bereik je dat? Verwerk de thema en de kleuren van jullie bruiloft in de trouwkaarten. Hebben jullie bijvoorbeeld een winterthema, laat dit dan ook duidelijk overkomen in de opmaak van jullie trouwkaarten. Geldt er een bepaalde dresscode bij jullie thema? Noteer dit dan ook in de trouwkaarten, zodat de gasten voorbereid zijn en iedereen in sfeer is gekleed.

Unieke trouwkaarten
Wil je graag unieke trouwkwarten? Probeer dan iets extra’s toe te voegen dat past bij de thema van jullie Turkse bruiloft. Denk aan diamantjes, veren, glitters, geurkaarten, muziekkaarten, 3D-effecten, lintjes, bloemen enzovoort.

Quotes of gedichten
Maak je trouwkaarten persoonlijk en uniek door quotes of gedichten te gebruiken. Denk aan quotes of gedichten die iets specifiek over jullie als koppel zeggen of algemene quotes die mooi passen bij de gelegenheid.

Foto’s
Om jullie trouwkaart persoonlijk te maken, kun je leuke foto’s van jullie als kopel gebruiken. Wil je liever geen alledaagse foto? Dan kan je misschien jullie verlovingsfoto’s gebruiken als jullie die uiteraard gemaakt hebben.

Taal
Bij Turkse bruiloften zijn de gasten vaak multicultureel. Het is daarom leuk om de trouwkaarten niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Turks te schrijven. Vaak is er plek genoeg voor beide talen. Mocht de kaart klein zijn, dan moeten jullie de tekst wel kort zien te houden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *